BAANTAL

ONLINE KURZUSOK

Soha nem volt még ekkora szükség az alkotásra, a teremtő kreatív energiáinkra, mint most. 

Az egyik leghasznosabb dolog, ha létre tudsz hozni valamit, ha a két kezed által megszületik egy rajz, festmény vagy kerámiatárgy.

Az alkotás kizökkent, máshova tereli a gondolataidat, kikapcsol és örömmel tölt el. Lelkileg és testileg is hozzásegít az egyensúly megtartásában. Nnna de hogyan? Ezek a tevékenységek egytől egyig gyakorlati tevékenységek, az elsajátításukhoz érdemes tudni, hogyan alkalmazzuk és gyakoroljuk a különböző technikákat.

Mindegyik kurzusom az alkotás öröméről, a tanulásról és a gyakorlásról szól, igazi flow élményt ad, ráadásul mindig jó a hangulat.

A rajzolni és festeni tudás egy különleges képesség, ami tanulható és tanítható, mindenki képes arra, hogy elsajátítsa a rajz és festés tudományát. Az alkalmakon mindig az egyéni igényekre koncentrálok, általában egy közös témán belül. Festhetsz, rajzolhatsz virágokat, madarakat, tájképeket, városrészleteket. 

1. AKVARELL:

Minden alkalommal más témák várnak, ha nincs a festésben tapasztalatod, az sem gond, hiszen a gyakorlásra helyezzük a hangsúlyt. Legyen nálad vízfesték és ecset, valamint akvarell papír. Ha nincsenek eszközeid, de szeretnél csatlakozni, ellesni a trükköket, alkotni, jól érezni magad, jelezd, és biztosítok számodra egy alap csomagot, amibe 3 féle ecset, vízfesték és papír található, 4500 Ft értékben.

Csütörtök esténként 17:30-20:30-ig tart a kurzus.

  • 4 alkalom 24.990 Ft
  • 8 alkalom 49.980 Ft helyett 47.980 Ft
  • 12 alkalom 74.970 Ft helyett 69.990 Ft

 

Mire számíthatsz a kurzuson, miket alkothatsz?:

  • élő festés után képek reprodukálása,
  • kép/ téma elemzése, felépítése
  • technikák megismerése,
  • ecsetkezelések,
  • textúrák alkalmazása,
  • tér/forma ábrázolás

2. AGYAGOZÁS:

A már meglévő kerámiás csapatommal is áttértünk a konferenciahívásos online órákra. Ha nincsen agyagod, tőlem tudsz rendelni kisebb kiszerelésben is (1kg terrakotta vagy fehér agyag 1.990 Ft), amit kiszállíttatok neked futár kltsg ellenében (Budapesten belül), vagy személyesen odaadom egy előre egyeztetett időpontban a Corvin negyed vonzáskörzetében. Az eszközök miatt ne aggódj hiszen általában minden háztartásban megtalálható tárgyakat használunk a formáláshoz.

A kurzus a kézügyesség fejlesztésére és a kézzel építés technikájára alapul. Sokat tanulhatsz az agyag sajátosságairól, fejlesztheted a formaérzékedet. Az elkészült alkotásaidat kiégetem 1050C-on (a technológia miatt minden kerámiatárgyat kétszer kell égetni) ennek költségeit pedig egy mérettáblázat alapján fogjuk meghatározni. Egy klasszikus kávécsésze méret kb. 550-650 Ft.

4 alkalom: 24.990 Ft (az árak az agyagot és a postaköltséget nem tartalmazzák). Időpont: keddenként, 18:00-21:00-ig.

Ha egyéni időpontra lenne szükséged, akkor is keress bátran. Az online magánórák – legyen az rajz, akvarell, vagy kerámiázás, 2 órásak és 4 alkalmasak.

 

Ezen kívül folyamatosan dolgozom az online kurzusaim beindításán, amiket letöltve jutsz hozzá hasznos és teljesen alkalmazható technikákhoz, és továbbra is nyomatom az “Így rajzolj egyszerűen” videókat, amiket elérsz a BAANTAL YouTube csatornámon .
Kérdéseidet és a jelentkezésedet a “baantal.workshops@gmail.com” címen várom.

 
Bazsa Mester