BAANTAL

Kurzusok

Nyári alkotótábor a Balatonon

Ha idén nyáron szeretnél egy elképesztő, medencés, panorámás balatoni szőlőbirtokon kikapcsolódni, szenvedélyesen szereted a művészetet és szeretnéd a következő szintre emelni a festészeti képességeidet, vagy régóta szemezel a papír-ecset-festék szentháromságával, akkor van egy tökéletes lehetőségünk számodra!

Csatlakozz hozzánk az egyhetes nyári művészeti táborunkba, ahol megtanulhatsz akvarellel festeni, és más-más technikákkal kísérletezni a színkeveréstől kezdve az árnyékoláson át akár a portré készítésig. Legyél akár kezdő vagy, tapasztaltabb alkotó, emeld egy következő szintre a kreativitásodat és a benned rejlő képességeidet.
Az akvarell még nem minden, mert idén először az akril festés alapjait is górcső alá vesszük. Próbáld ki magad ezzel a különleges anyaggal is, akár részlet gazdag, akár absztrakt képet festenél.
Mivel tavaly nyáron mindenkit levettek a lábaikról a tulajdonosok a hihetetlen kedvességükkel, törődésükkel és nyitottságukkal, ezen a nyáron újra Badacsonytomajra, a Rozi panzió Badacsony szervezzük az alkotótáborunkat 2023 július 3-9-ig.( www.rozipanzio.hu )

Ezt az időt csak az alkotásra és pihenésre szánhatod. Napi 2×3 órát töltünk majd akvarellfestéssel, különböző technikák kipróbálásával, sőt az aranyfüst technika, csillámporok és glitterfestékek is szerephez jutnak az egy hét alatt. A foglalkozásokon hangsúlyt fektetünk a rajzi alapokra, készítünk tájképet, és úngynevezett plein-air képeket is, ami a kültéri, szabadban alkotás egy formája. Délelőttönként a vezetett festéseké a főszerep, délután pedig jöhetnek a saját festészeti témáid, azt festhetsz, amit csak szeretnél, hiszen minden szakmai kérdésben segíteni fogok neked. Alkothatsz saját eszközökkel, de természetesen mi is viszünk magunkkal mindent, amire csak szükség lehet egy festőtáborban.
 
Sőt, az akrilfestéshez a vásznat vagy farostlemezt ajándékba kapod tőlünk, valamint a festékeket is mi biztosítjuk.
A festésen túl/helyett szeretnél inkább kerámiázni? Semmi akadálya, a táborunkban erre is lehetőséged lesz, a kézzel építés technikájával agyagozhatsz is, minden eszközt biztosítunk az alkotáshoz. Mivel a kerámiák többszöri szállításával, kétszeri kiégetésével, egyenkénti mázazásával sok további feladatunk lesz, ezért az általad készített tárgyaknak plusz költségei lesznek. Az ár meghatározásához irányadó lesz egy mérettáblázat, így te is könnyebben tudsz kalkulálni.A kerámiákat magas tüzű, fehérre égő agyagból készítheted és transzparens máz kerül rájuk; a kész tárgyaidat 2-3 héttel a tábor után tudod átvenni.
 

Mennyibe kerül és mit tartalmaz az ár?

A tábor teljes díja 350.000 Ft.
Szeretnél óriási kedvezményben részesülni? Jelentkezz április 15-ig és 30.000 Ft kedvezményt kapsz ebből az árból, tehát 320.000 forintba kerül számodra, valamint vendégünk vagy egy további, szabadon választható foglalkozásunkra a budapesti műhelyünkben vagy a pop-up boltunkban 15.000 Ft értékben.
Fontos, hogy a helyedet a táborban a jelentkezésed után 24 órával átutalt 70.000 Ft előleg kifizetésével tudod biztosítani. A fennmaradó összeget pedig május és június hónapban kell utalnod, két részletben.
 
Szeretnél egyedi ajánlatot kérni? Mondjuk, a pároddal, családtagoddal jönnél, vagy kevesebb napot töltenél a táborban? Írj a manzard.workshop@gmail.com címre.
 
Mit tartalmaz az ár?
– A teljes alkotás ideje alatt a szakmai támogatást és segítséget.
– Napi kétszer 3 óra művészeti oktatást, korrigálást. De ezen kívül is annyit alkothatsz, amennyit csak szeretnél.
– Az ár tartalmazza még az alapanyagokat, papír/festékek/aranyfüstök/lakkok, eszközök, csillám festékek és porok, glitter festékek, akril festékek, agyagok, egyéb eszközök.
– A tábor díja szintén tartalmazza a szállást 7 napra 6 éjszakára, kétágyas, háromágyas és pótágyazható szobákban, fürdőszobával, klímával.
– Továbbá az árban benne van a reggeli (glutén és mindenféle allergén mentes ételekkel is), vendéglátóink egyéni igényekre szabják és helyben készítik az isteni ételeket.
– Napközbeni frissítőket, kávét, limonádét, egészséges rágcsákat, friss gyümölcsöket. (A többi étkezés önellátó, de tudunk csoportos, 2 fogásos ebédet kérni, természetesen ezt is minden mentes verzióval, ennek ára kb. 3500 Ft/fő/ebéd.)
 
Fontos! Ha mégsem tudsz eljönni, de már befizetted a tábor egy részét, vagy akár a teljes összeget és ezt jelzed nekünk legkésőbb június 15-ig, az addig befizetett összeget 100%-ban felhasználhatod bármelyik jövőbeli workshopunkra, vagy általunk készített kerámiákra, vagy privát korongozás tanulásra 2024. január 30-ig. Június 15. utáni lemondás esetén az általad befizetett összeg felét tudod felhasználni az imént említett módon.
 
Jelentkezni, kérdéseiteket feltenni, informálódni itt tudtok: manzard.workshop@gmail.com.
Keresetek bizalommal! Várunk benneteket szeretettel!
Nézzétek meg a tavalyi alkotói hét képeit. 🫶🏻